28 15 60 25 kbuur@mail.dk

Kloak & Kloakservice i Kolind og på resten af Djursland

Som autoriseret kloakmester udfører Kolind Entreprenørforretning ApS alle tænkelige kloakarbejder. Vi har kloak-tv, så vi hurtigt og effektivt kan lokalisere problemet eller defekten i kloakken, hvorefter vi naturligvis straks udbedrer skaderne.

Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for kloakarbejde. Med vores maskinpark er vi både i stand til at suge og spule kloakker i privat regi. Desuden har vi udstyret og kompetencerne til at installere nedsivningsanlæg i det åbne land samt udføre separering af spilde- og regnvand.

Kloakservice for alle

Vi tilbyder kloakservice tilpasset den enkelte kundes behov. Med en fast serviceaftale kan man forebygge skader på afløb, kloakledninger, renseanlæg, brønde og lignende.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du eller din virksomhed at indgå en aftale, så kontakt os. Vi står altid til rådighed med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på netop din eller jeres opgave.

28 15 60 25

Skarresøvej 6 • 8560 Kolind

Vores Kompetencer

Kloak

Jordarbejde

Nedbrydning

Vognmand

Primære arbejdsområder

Udover alle tænkelige opgaver inden for kloakfaget tilbyder vi også nedbrydning, gravearbejde, belægningsarbejder, støbearbejde samt vintertjenester som snerydning med kost samt saltning.

Vi har mange års erfaringen på alle områderne, hvorfor du er sikret kvalitet og ordentlig service til en rimelig pris, hvis du vælger Kolind Entreprenørforretning som din samarbejdspartner.

Specialmaskiner

Hos Kolind Entreprenørforretning har vi investeret i både knuseanlæg og jordsorteringsmaskiner. Så kontakt os, hvis du har brug for at få sorteret sand, jord eller grus.
Vi fungerer også som både under- eller hovedentreprenør på diverse opgaver inden for vores felt.
Kontakt os på tlf. 28 15 60 25 for yderligere information.